KenzoKenzo World Power Collector Eau de Parfum för Kvinnor

Kenzo Kenzo World Power Collector Eau de Parfum för Kvinnor
Kenzo Kenzo World Power Collector Eau de Parfum för Kvinnor
50 ml
459,00kr

Mer än 5 st finns i lager | Kod: KZO04232
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
onsdag 2021-12-08

Varje kvinna förkroppsligar en blandning av känslighet och styrka, som har sin egen form även i parfymvärlden. Kenzo Kenzo World Power Collector är en Eau de Parfum som kommer att avslöja alla aspekter av din personlighet och perfekt komplettera din unika karisma.

  • en orientalisk doft
  • det perfekta valet för en fördomsfri kvinna
  • begränsad utgåva
  • designad flakong

Viktig information

Brandfarligt.
Hela texten

Komposition

Composition
Salt, Egyptisk jasmin, Ambroxan, Cypress, Pion, Tonkabönor
Doftkategori
orientalisk

Originalitet, kreativitet och en kombination av exotiska detaljer inspirerade av orientalisk kultur. Detta är lyxmärket Kenzo - ett viktigt modehus och parfymmärke. Märkets motto lyder: “för en vacker värld“ och återspeglar energi, glädje, antikonformism och inspiration från naturen.

Bakom märket står designern Kenzo Takada. Han flyttade från Japan till Paris där han år 1970 öppnade sin första butik. Märket kännetecknas av en kombination traditionella japanska detaljer med europeisk stil och fransk elegans.

Parfymerna Kenzo är precis som märket självt – lekfulla, färgglada och originella. Den mest omtyckta parfymen för damer är utan tvekan Flower by Kenzo som svarar på frågan: “Hur skulle en vallmoblomma dofta om den hade någon doft?“ En annan intressant doft är parfym för dam Kenzo Amour med toner av vanilj, en serie originella dofter Kenzo World eller doften L’Eau Kenzo. Kenzo Homme är å andra sidan en intressant eau de parfum för men.