Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette för män

Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette för män
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette för män
Kampanj
100 ml
529,00kr

Kod: KZO04098 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-03-10
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2021-03-04

Parfym beskrivning Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme
Komposition

Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme för män är en Eau de Toilette som förkroppsligar utmaningen att leva så intensivt som möjligt. Plötsligt befinner du dig i en värld full av färg, spänning och fräschör. Doften döljer en otrolig styrka och energi – som vågor som sköljer upp på stranden.

  • en akvatisk doft med citrusnoter
  • inspirerad av konstverket Under vågen utanför Kanagawa av Hokusai
  • passar perfekt till varma sommardagar

Doftens komposition
Först känner du en energisk doft av mandariner, som sedan åtföljs av uppfriskande akvatiska toner. Doftkompositionens bas präglas av mandelträ, där intensiteten av träiga ackord blandas med den krämiga och mjölkiga doften av mandel.

Doftens historia
Doften L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme är inspirerad av Under vågen utanför Kanagawa, ett ikoniskt träsnitt av den japanska konstnären Hokusai, som visar en enorm våg vid Kanagawas strand.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Vatten-noter
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mossa
Doftkategori
akvatisk

Om märket Kenzo

Originalitet, kreativitet och en kombination av exotiska detaljer inspirerade av orientalisk kultur. Detta är lyxmärket Kenzo - ett viktigt modehus och parfymmärke. Märkets motto lyder: “för en vacker värld“ och återspeglar energi, glädje, antikonformism och inspiration från naturen.

Bakom märket står designern Kenzo Takada. Han flyttade från Japan till Paris där han år 1970 öppnade sin första butik. Märket kännetecknas av en kombination traditionella japanska detaljer med europeisk stil och fransk elegans.

Parfymerna Kenzo är precis som märket självt – lekfulla, färgglada och originella. Den mest omtyckta parfymen för damer är utan tvekan Flower by Kenzo som svarar på frågan: “Hur skulle en vallmoblomma dofta om den hade någon doft?“ En annan intressant doft är parfym för dam Kenzo Amour med toner av vanilj, en serie originella dofter Kenzo World eller doften L’Eau Kenzo. Kenzo Homme är å andra sidan en intressant eau de parfum för men.

Recensioner Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme