NOVELLISTAOud Venture Eau de Parfum för män

1×
NOVELLISTA Oud Venture Eau de Parfum för män
NOVELLISTA Oud Venture Eau de Parfum för män
Fri leverans
75 ml
672,00kr

I lager | Kod: NVL04281
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

Lämna vardagen och besök ett ställe där luften är full av orientaliska dofter. Eau de parfum NOVELLISTA OUD VENTURE kan ta dig dit. En doft räcker och du kommer att förflytta dig till den mystiska oändliga öknen.

  • träig och orientalisk doft för män
  • doften är samtidigt mycket genomarbetad och mystisk
  • skapades av den franske parfymören Marc Zini

Doftens komposition
Direkt efter att du doftar på parfymen kommer du känna en kombination av doftbuske tillsammans med kardemumma och saffran som bjuder in dina känslor på en sensuell resa till okända platser. Direkt efter kommer du känna öknens värme som utgörs av guajakträ, essentiella oljor av papyrus och patchouli. Genom dina sinnen tar dig doften till gamla städer och på marknader där doftar agarträ, myrra och svart peppar.

Doftens inspiration: Citadell
Skaparen av doften NOVELLISTA OUD VENTURE har inspirerat sig av den oavslutade filosofiska romanen Citadell av Antoine de Saint-Exupéry. Denna bok undersöker teman såsom andliga moral och värden och presenterar mänsklighetens eviga problem. Berättelsen utspelar sig i öknen vars stämning denna sensuella doft återspeglar.

Eau de parfum NOVELLISTA OUD VENTURE utmärker sig med sin höga koncentration essentiella oljor och de renaste naturliga ingredienser. Det säkerställer en långvarig doft och en stegvis utlösning.

Skapa en komplett samling av de exklusiva dofterna NOVELLISTA
Tycker du att denna doft låter intressant? Då borde du inte missa andra parfymer av märket NOVELLISTA. De totalt 10 unika doftkompositioner har skapats av franska parfymörer i staden Grasse. Varenda doft är inspirerad av världsberömda böcker. Hitta den perfekta doften för alla livets ögonblick som kommer de att göra till en oförglömlig upplevelse. Din parfym, din berättelse.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Osmanthus, Kardemumma, Saffran
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Patchouli, Papyrus, Guaiac-träd
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Agarträ, Svartpeppar, Myrra
Doftkategori
orientalisk, träig