Woodwick Fireside luftfräschare för bil

Woodwick Fireside luftfräschare för bil
Woodwick Fireside luftfräschare för bil
Ny
141,00kr

Kod: WDW01336 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-03-05
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2021-03-02

Parfym beskrivning Woodwick Fireside
Komposition

Gör långa resor bekvämare med en elegant accessoar för din bil. Bildoftshållaren Woodwick Fireside gör att du enkelt kan fästa doften vid ventilationsutloppet. När du blir trött på doften eller den tar slut är det hur enkelt som helst att byta till en annan fyllning.

Egenskaper:

  • elegant accessoar som sätter liv i alla bilinteriörer

Komposition

Composition
Vetiver, Bärnsten, Mysk
Typ av fäste
hängande

Om märket Woodwick

Woodwicks lyxiga doftljus kan värma hemmet, mysa till det och till och med behaga själen. Det omisskännliga knastrandet av den unika träveken ger effekten av en öppen spis och skapar genast en stämning som för dig till en stuga omringad av snötäckta berg. Bjud dina sinnen på en riktigt intensiv upplevelse.

Varje doftljus från Woodwick har en träveke som döljer flera essenser och vars dofter skapar en perfekt harmoni. De individuella ingredienserna gifter sig i en fullkomligt harmonisk arom som får hela rummet att dofta ljuvligt. Ett högkvalitativt paraffin har berikats med biologiskt nedbrytbart sojavax för att förlänga ljusets brinntid.

Ända sedan 2006 har inredningsfantaster njutit av Woodwicks doftkompositioner, det karaktäristiska knastrande ljudet och den sofistikerade designen. Den visuella designen förstärks av trälocket, som även fungerar som ett underlägg, samt den organiska formen av det handblåsta glaset. Woodwicks ljus lyfter inredningen i vilket hem som helst och skapar unika stunder.

Recensioner Woodwick Fireside