Zadig & Voltaire Girls Can Do AnythingEau de Parfum för Kvinnor

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Eau de Parfum för Kvinnor
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Eau de Parfum för Kvinnor
90 ml
781,00kr

Kod: ZAV00498 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-06-09
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2020-06-04

Parfym beskrivning Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything
Komposition

Upplev känslan av frihet med Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything. Denna Eau de Parfum symboliserar frihet och uppror och ser det som sin uppgift att ge kvinnor mod. Med denna doft kan du verkligen uppnå vad som helst.

  • en orientalisk fougère-doft
  • för fria, rebelliska och fördomsfria kvinnor
  • passar vid alla tillfällen

Doftens komposition
Girls Can Do Anything inleds med saftiga noter av päron och apelsinblomma. Kompositionen kompletteras med söta tonkabönor som fördjupar doften och ger den i en orientalisk nyans. Den oemotståndliga grunden utgörs av mysk och vanilj, vars ackord sammanflätas sensuellt med ytterligare komponenter och ger den rebelliska doften en touch av elegans.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Appelsinblomma , Päron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Tonkabönor
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Ormbunke, Mysk, Vanilj
Doftkategori
blommig

Om märket Zadig & Voltaire

Märket Zadig & Voltaire är en symbol för självständighet, frihet och kreativitet. Dessa kreativa egenskaper är lika karaktäristiska för deras klädkollektioner som deras parfymer. Märkets hjärta slår till rytmen av rock.

Det parisiska modehuset Zadig & Voltaire grundades av Thierry Gillier 1997. De lediga modellerna kombinerar en extravagans med en omisskännlig fransk stil som är inspirerad av konstens värld. Märkets ovanliga namn refererar till filosofen och poeten Voltaire och hans bok Zadig ou la Destinée.

År 2009 presenterade Zadig & Voltaire sin första parfym. Med ett utryck som är unisex och en närmast rytmisk doftkomposition slog märket fast att rocken sitter i generna. Om du letar efter en nyskapande doft med en stadskänsla som är både djärv och innovativ är Zadig & Voltaire det rätta valet för dig.

Recensioner Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything