Smink

Filter
Prisintervall

ända tills

Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   8
  •   1
Mest sålda
123
123

Vad är dermatologisk hudvård?

Dermo representerar en specifik kategori av hudvårdsprodukter som uppfyller de krävande kraven som läkemedelsindustrin ställer. Produkterna görs i samarbete med hudvårdsexperter (dermatologer, pediatriker, ögonläkare och apotekare) och kännetecknas av hög effektivitet och en säkerhet säkerställd av kliniska försök.

Produkter från dermocosmetic är hypoallergeniska och lämpliga för känslig hud och uppfyller mycket stränga krav, de tillverkas under särskilt kontrollerade tillverkningsprocesser, vilka särskiljer sig från vanlig kosmetika.

Produkter från dermocosmetics utvecklas och testas i nära samarbete med dermatologer, och från läkemedelsmiljön fås maximal effektivitet och säkerhet, vilket är anledningen till att de ibland kallas för ”läkemedelskosmetika”.

Tack vare den omfattande forskningen och expertisen från områdena dermatologi, kosmetik och farmakologi, kan dermocosmetic konsekvent framföra nya innovationer till marknaden för att erbjuda klienterna det senaste och mest effektiva hudvårdslösningarna.

Dermocosmetic kan användas av alla: män och kvinnor i olika åldersgrupper, inklusive barn. De är särskilt lämpade till alla som vill veta hur produkterna är tillverkade och vad de innehåller, och särskilt till de som bryr sig om vad för typ av kosmetika de använder och vill rådfråga experter inom det specifika område av hudvård de är intresserade av. Produkter från dermocosmetic är också lämpade för personer med känslig hud som förväntar sig pålitligt resultat och väljer en garant för kvalitet och säkerhet.