Eucerin pH5mild rengöringsvätska För torr och känslig hud

Eucerin pH5 mild rengöringsvätska För torr och känslig hud
Eucerin pH5 mild rengöringsvätska För torr och känslig hud
400 ml

Kod: EUC03550 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.
En present till dig
Handla över 500 kr och välj en av flera populär MEDIBLANC tandkräm i kundkorgen.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig

Kosmetika beskrivning Eucerin pH5
Egenskaper

Upptäck ett nytt sätt att rengöra känslig hy på din kropp utan oönskad uttorkning och utan vatten. Den milda rengöringsvätskan för torr och känslig hy Eucerin pH5 rengör varsamt huden från orenheter tack vare dess mycket milda ytaktiva ämnen. Vätskan orsakar ingen obehaglig känsla som ibland kan upplevas på känslig hy.

Hudens naturliga skyddsfunktion stärks och därmed får huden ett bättre skydd mot olika yttre faktorer. Den milda vätskan kan till och med användas på barnhud vilket har visats genom en studie. En trevlig bonus är den milda doften som dröjer kvar på kroppen efter användning.

Egenskaper:

  • rengör huden varsamt utan användning av vatten
  • har ett perfekt PH-värde som förstärker hudens motståndskraft
  • förhindrar att huden torkar ut
  • gör huden elastisk och tillför näring
  • lämplig för daglig användning
  • med en mild doft

Sammansättning:

  • citratbuffert – ser till att huden får ett optimalt pH-värde
  • ytaktiva ämnen – rengör känslig och torr hud på ett varsamt sätt
  • innehåller inte tvål – torkar inte ut huden

Applicering:
Massera in vätskan i huden på kroppen tills du har arbetat upp ett rengörande skum. Använd när du duschar eller tar ett bad.

Tips från Notino:
Använd tillsammans med ytterligare produkter från serien Eucerin pH5 för bästa resultat vid torr och känslig hy.

Egenskaper

Konsistens
vätska
Hudtyp
känslig

Om märket Eucerin

Eucerin är ett av de allra bästa märkena i världen när det gäller hudvårdsprodukter. All deras forskning och produktutveckling baseras på de senaste vetenskapliga rönen och ett nära samarbete med dermatologer. Det gör att Eucerin kan även erbjuda produkter med medicinsk verkan, vilket reflekterar dagens krav, som möter de strängaste dermatologiska standarderna och respekterar olika hudtypers behov.

Eucerin har tillverkat hudvårdsprodukter i över 100 år, vilket har gett dem en grundlig förståelse för hur huden fungerar. Eucerin Aquaphor är en ikonisk regenererande salva som först lanserades 1925 och som växer i popularitet än idag. Salvan innehåller inget vatten och har ett universellt användningsområde. Och det är bara två av dess många fördelar. Kollektionen Eucerin Hyaluron Filler var de första produkterna med hyaluronsyra i världen som bevisades överträffa andra estetiska ingrepp.

Vare sig du väljer en vårdande kräm, solvårdsprodukter eller ett skonsamt schampo från Eucerin så är målet detsamma – att hitta den bästa lösningen för en hälsosam och vacker hy.

Recensioner Eucerin pH5