Yankee Candle gift set

Yankee Candle gift set
Du har valt
  • Presentförpackning
  • Yankee Candle
Filter
Prisintervall

ända tills

Rumsdofttyp
Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda

Yankee Candle ljus set – ge bort en värmande och behaglig present

Med ljusen från Yankee Candle blir dina stunder med familj och vänner behagligt doftande! Det världskända märket Yankee Candle är berömt för sina unika doftljus som varar länge och är fulla av aromatiska oljor som skapar en unik atmosfär när de brinner.

Uppsättningarna från Yankee Candle skapar en doftande atmosfär för romantiska stunder, för avslappning och familjefester. Vad sägs om en doftande trädgård full av blommor eller ett tropiskt paradis? Juluppsättningarna från Yankee Candle hör till de mest populära och innehåller ljus doftandes som en aromatisk julgran eller nybakade vaniljkakor. Med juluppsättningen från Yankee Candle kan du njuta av en ny doft varje dag.

Presentkiten från Yankee Candle innehåller:

  • Votivljus är lämpliga för att prova olika dofter och för att byta dofter efter humör och tillfälle.
  • Doftande värmeljus skapar en doftande och positiv atmosfär i ditt hem.
  • Ljus i glas kan användas som en vacker dekoration i hemmet och de håller länge.
  • Doftvax från Yankee Candle för aromalampor gör ditt hem doftande på ett ögonblick och genom att använda olika kombinationer kan du skapa en unik atmosfär.

Välj en uppsättning med vax eller ljus från Yankee Candle för att skämma bort dig själv eller din familj. Med ett presentkit från Yankee Candle fullt av olika typer av doftljus har du en personlig present för dina älskade.