Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum för Kvinnor

Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum för Kvinnor
Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
1 110,00kr

Kod: GUC05330 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Gucci Bloom Profumo di Fiori
Komposition

Lyft på locket och låt dig föras till en hemlighetsfull plats där verklighetens gränser suddas ut. Gucci Bloom Profumo di Fiori för kvinnor är en Eau de Parfum vars doftkomposition sprider ut en drömlik trädgård framför dig, där magin blomstrar. Här kan du vara dig själv till fullo.

  • en rent blommig doft i en honungsgul flakong
  • hyllar kvinnors glädje och framhäver deras naturliga lyster
  • innehåller unika ingredienser som gör doften till ett ljuselixir

Doftens komposition
En berusande och söt doft av jasmin står för den första förtrollande känslan. Efter ett tag ansluter sig en essens av fängslande vita natthyacinter som du garanterat blir beroende av. De intensiva och varma tonerna berikas därefter av ylang ylang. Doften klingar slutligen ut på en våg av sandelträ, iris och rena noter av mysk och bensoe.

Doftens historia
År 2020 lanserades doften Gucci Bloom Profumo di Fiori med uppmaningen att alla kvinnor borde stolt låta sin magiska styrka blomma ut. Kvinnors absoluta autenticitet och frihet är ledorden som modedesignern Alessandro Michele och parfymören Alberto Morillas ville skulle kännas i doftens historia.

Hela fyra karismatiska och förtrollande kvinnor har förkroppsligat denna strålande doft av magiska trädgårdar. En av dem är sångerskan och textförfattaren Florence Welch, känd för sin personliga klädstil. De andra tre är skådespelerskan och regissören Anjelica Huston, designern Susie Cave och modellen Jodie Turner Smith.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Arabisk jasmin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ylang-Ylang, Tuberose
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Iris, Sandelträd, Benzoin, Trä, Mysk
Doftkategori
blommig

Vi har skrivit om Gucci Bloom Profumo di Fiori
Artiklar

Om märket Gucci

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.

Recensioner Gucci Bloom Profumo di Fiori