Kaktusfikonfröolja

Ungdomens elixir existerar! Kaktusfikonfröolja har otroliga hydratiserande effekter och anti-age-verkan och kallas därför med rätta för naturlig botox. Olja från fikonkaktus kan du använda morgon och kväll istället för dag- och nattkräm. Eftersom oljan absorberas snabbt kan du applicera den bara någon minut innan du sminkar dig.

Kaktusfikonfröolja för huden

Effekterna från kaktusfikonfröolja är nästintill mirakulösa. Oljan är rik på essentiella fettsyror omega 6 och 9 och aminosyror. Dessutom innehåller den stora mängder naturliga antioxidanter, nämligen E-vitamin (den innehåller 2× mer än arganolja).

Så påverkar kaktusfikonfröolja huden:

  • Skyddar huden i ansiktet mot negativ inverkan från fria radikaler.
  • Har föryngrande effekter – slätar ut fina rynkor omkring munnen och stramar upp huden.
  • Främjar produktionen av kollagen och påskyndar därmed cellernas regenerering.
  • Kvarhåller fukt i huden vilket gör den fräsch.
  • Reglerar talgproduktionen, drar samman och rengör porerna.
  • Avlägsnar rodnader från huden.
  • Åtgärdar mörka ringar under ögonen.

Kaktusfikonfröolja för kroppen

Det är inte bara huden som påverkas mirakulöst av kaktusfikonfröolja. Den ger föryngrande effekt på halsen, ringningen och hela kroppen. Vid regelbunden användning kommer du snart att märka att hyn är påtagligt strålande och fastare. Vi rekommenderar kaktusfikonfröolja särskilt för händerna! Det är nämligen de som först avslöjar din ålder och därför skadar det inte att gnida in dem med ett par droppar kaktusfikonfröolja.

Kaktusfikonfröolja för håret

Mjäll, torrt och skadat hår utan glans… Även här hjälper kaktusfikonfröolja. Applicera på våta hårtoppar efter varje tvätt och du kommer snart att få friskt och vackert hår.

Bio-kaktusfikonfröolja

Bio-kaktusfikonfröolja är helt ren och kommer från noggrant utvalda växter. Att oljan är bio garanterar förstklassig kvalitet men framförallt innehåller denna olja den största mängden bioaktiva ämnen, vitaminer och mineraler.

Välj ren kaktusfikonfröolja eller en blandning av naturliga oljor och låt din hy stråla!