Tillbaka till huvudinnehållet

Kérastase Specifique Divalent

FETT HÅR, EN KAMP UTAN SLUT

En fet hårbotten kan verkligen vara ett stort hinder för friskt och vackert hår.

Vid användning av olämpliga produkter blir nytvättat hår snabbt smutsigt vid hårrötterna vilket gör att du måste tvätta håret oftare. Men om du tvättar håret med produkter som inte skapar rätt balans, stimuleras bara hårbotten till att producera alltför mycket talg. Och du kommer att behöva tvätta håret allt oftare. Fram tills nu...

FRÄSCHT HÅR FÖR ALLTID

Kérastase presenterar SPECIFIQUE DIVALENT, en komplett vårdrutin för feta hårrötter och känsligt hår. Tre produkter som oavbrutet bevarar talgbalansen och samtidigt återfuktar torrt hår, ger det näring och gör det varaktigt mjukt och fräscht.

hela texten dölja texten

100 % ÅTERVUNNEN OCH ÅTERVINNINGSBAR FÖRPACKNING

Utöver att ha fantastiska hårvårdsprodukter arbetar märket Kérastase också för en bättre framtid och bättre miljö. Den här nya eran av hållbar lyx betonas genom de ikoniska schampoflaskorna tillverkade av 100 % återvunnen plast*.

*Förutom förslutningen, tillsatser och färg.

hela texten dölja texten

3 STEG FÖR FRÄSCHT HÅR

UNIKT FRÄSCH
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
Schampobad för reglering av talgproduktionen

Vanliga schampon avlägsnar fett från hårbotten på ett aggressivt sätt vilket leder till en högre talgproduktion. Den lätta krämiga sammansättningen lugnar hårbotten, minskar talgproduktionen och ger samtidigt näring åt hår som har blivit känsligt av att tvättas allt för ofta.

 

hela texten dölja texten

FRÄSCH DETOX
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
Rengörande lera för användning en gång i veckan

Det krävs mer än att tvätta håret regelbundet för att bevara balansen i en fet hårbotten. Detta rengörande schampo med tillsats av lera används en gång i veckan och utmärker sig genom den unika krämiga och gröna sammansättningen med en lyxig jordig konsistens som gör ditt hår mjukt och glänsande.

hela texten dölja texten

FRÄSCH ÅTERFUKTNING
SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT
Intensiv återfuktande gelmask

Även om du har fett hår kan du lida av torrt hår och hårtoppar, särskilt om du ofta använder olämpliga produkter för att tvätta håret. Det här nya intensiva balsamet har en unik och lätt sammansättning som doftar fräscht och samtidigt vårdar håret på de plaster där det behövs mest.

hela texten dölja texten