Skip to main content

Skäggsax

Filter
Prisintervall

ända tills

Mest sålda

Skäggsax – ett måste för män

Skägg genomgår en boom just nu och för många män är ett välskött skägg en oumbärlig del av deras identitet. Vare sig ditt skägg är din stolthet eller om du helt enkelt vill kunna klippa ditt skägg enkelt och bekvämt hemma så är en skäggsax ett måste för dig. Det finns minst fem anledningar till att ha en skäggsax hemma:

  • En skäggsax är vass, vilket är en fördel om du har ett tjockt och fylligt skägg som du vill kunna tämja utan professionell hjälp.
  • En skäggsax är lagom lång. Bladen är ungefär fyra centimeter långa och hela saxen är inte längre än 10 centimeter, vilket underlättar när du arbetar nära ansiktet.
  • Saxens ergonomiska form är särskilt anpassad för mäns händer så att den är bekväm att hålla och använda.
  • Du kan även välja en sax med en rundad spets så att du känner dig trygg när du klipper riktigt nära ansiktet. Dessa saxar kan även användas för att klippa näshåren.
  • En skäggsax karaktäriseras även av hög kvalitet och i och med att den är gjord av rostfritt stål räcker det med att du då och då rengör den med alkohol och vässar den för att den ska hålla riktigt länge.

Med rätt verktyg kan alla män klara av både grundläggande och mer avancerad skäggvård. Om du letar efter en skägg- eller mustaschsax som håller riktigt länge bör du välja en kvalitetssax från vårt utbud. Sedan behöver du bara en skäggkam så kan du sätta igång!