Neutrogena Skin DetoxRenande emulsion och mask 2-i-1

Neutrogena Skin Detox Renande emulsion och mask 2-i-1
Neutrogena Skin Detox Renande emulsion och mask 2-i-1
150 ml
75,60kr

Kod: NEU02658 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-09-29
UPS Air Mail
torsdag 2020-09-24

Kosmetika beskrivning Neutrogena Skin Detox
Egenskaper

Egenskaper:

  • hud detox
  • rensar huden på djupet
  • huden blir silkeslen vid beröring

Egenskaper

Konsistens
emulsion
Hudfärgstyp
alla hudtyper
Effekter
Rengöring
When to use
dag och natt

Om märket Neutrogena

Neutrogena har tillhandahållit en effektiv hudvård i nästan ett helt sekel. Märkets historia tog sin början redan 1930, då Manny Stolaroff började leverera produkter till skönhetssalonger. Det hela började dock ta fart 1954 då han upptäckte de fantastiska egenskaperna hos tvålen som tillverkades av Napoleons personliga läkares barnbarn. Tvålen irriterade inte huden och den var lätt att skölja av. Stolaroff fascinerades av tvålen till sådan grad att han själv började distribuera tvålen under namnet Neutrogena.

Därefter rullade det på allt snabbare. På 60-talet grundade han ett företag, också vid namn Neutrogena, och nästa betydelsefulla milstolpe var ett patenterat norskt recept med en unik sammansättning som uppfyller hudens behov vid tuffa väderförhållanden.

Idag kan märket skryta med såväl kollektionen Neutrogena Visibly New enligt norska recept, som hudvårdskollektionen Neutrogena Visibly Clear och Neutrogena handkrämer. De aktiva ingredienserna och det nära samarbetet med dermatologer har gett upphov till produkter som verkligen uppfyller hudens behov och som ger en effektiv hudvård.

Recensioner Neutrogena Skin Detox