Tillbaka till huvudinnehållet

Tutorial: Sexigt vågigt hår på alla hjärtans dag? Bara med en ångplattång!

2024-02-06

Iva Davies

Läs på 2 minuter

Vill du ha sexigt vågigt hår på alla hjärtans dag trots att ditt spikraka hår klart och tydligt säger “nej”? Då har du inte provat att locka håret med en ångplattång. Den skapar nämligen fantastiska lockar även i tunt hår, spikrakt hår som absolut inte vill ändra form och hår som aldrig lyckas hålla sig lockigt.

Ångplattången L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 återfuktar håret och sliter inte på det när du lockar eller plattar det. Och plattorna värms inte bara upp på insidan utan även på utsidan, vilket innebär att håret får ordentligt med värme så att det sedan håller sig lockigt. Hur gör man då?

Så får du sexigt vågigt hår:

  1. Häll vatten i ångplattången L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 och sätt på den.
  2. Spraya torrt hår med den fuktgivande sprayen Kérastase Nutritive Soin, som både förser håret med fukt och skyddar det mot temperaturer på upp till 230 °C.
  3. Dela in håret i sektioner och börja locka det med ångplattången L’Oréal Professionnel Steampod 4.0. Börja alltid med att locka håret utåt från ansiktet och locka sedan varannan slinga åt olika håll.
  4. När du har lockat alla slingor, spraya håret med Shu Uemura Styling kumo hold och dra sedan fingrarna genom håret.
  5. Om du vill kan du trycka ut lite av den formande krämen Shu Uemura Styling umou hold i handen och arbeta och trycka in den i håret för att ge håret en starkare fixering och mer definition.
  6. Undvik att håret blir frissigt genom att använda den fuktgivande och regenerativa oljan Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose i hårets längder och toppar.

Allt du behöver för sexigt vågigt hår på alla hjärtans dag

Hår som har lockats med en ångplattång ser fräscht och modernt ut. Följ vår videoguide för att se hur du gör. För alla hjärtans dag och alla andra dagar också!