Clarins Body Age Control & Firming CareÅtstramande kroppsolja För att behandla bristningsmärken

Clarins Body Age Control & Firming Care Åtstramande kroppsolja  För att behandla bristningsmärken
Clarins Body Age Control & Firming Care Åtstramande kroppsolja  För att behandla bristningsmärken
100 ml
396,00kr

Kod: CLR0760 | I lager
1
En present till dig
Produkter från utvalda märken i kategorierna Ansiktsvård, Smink, Hårvård och Kroppsvård kan köpas till 20 % rabatt med koden se20beauty. Rabatten gäller inte för redan rabatterade produkter och utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-01-30
  • Kosmetika beskrivning
  • Om märket
  • Recensioner

Kosmetika beskrivning Clarins Body Age Control & Firming Care
Egenskaper

Produkten Clarins Body Age Control & Firming Care bekämpar bristningar och återställer huden till sitt ursprungliga utseende.

Egenskaper:

  • huden blir flexibel och slät
  • förenar färgtonen
  • huden förblir sammetslen
  • lämnar inte en oljefilm på huden
  • hjälper till att förhindra bildning av bristmärken

Så här använder du:
Massera varsamt in en liten mängd av produkten i huden på problematiska områden av kroppen. Vänligen följ instruktioner i bifogad dokument.

Egenskaper

Konsistens
olja
Typ av olja
olje-fusion
Hudtyp
alla hudtyper

Om märket Clarins

Naturliga ingredienser som har respekt för miljön och en passion för hudvård. Detta är franska Clarins, ett märke som använder sig av över 250 olika vegetabiliska extrakt i sina produkter. Extrakten väljs noggrant ut beroende på vilken effekt de har och utvinns på ett sätt som är så skonsamt som möjligt för miljön.

Clarins historia började redan 1954 när Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första institut under namnet Clarins. Märkets grundare hade en tro om att framgång och lycka var nära kopplat till skönhet. På den tiden var detta ett djärvt påstående, men kvinnor antog det snabbt och märket började växa i popularitet.

Forskarna i Clarins laboratorier anses idag vara pionjärer vad gäller hudvård och de kan skryta med en hel rad banbrytande recept som ingen i branschen kan konkurrera med. Bland märkets mest populära produkter hittar vi bland annat Clarins Double Serum, ett intensivt anti-aging-serum, pudret Clarins Skin Illusion och den ansedda återfuktande krämen Clarins Hydra-Essentiel. I handväskor runtom i världen hittar man Clarins populära läppbalsam. Låt de franska produkterna övertyga dig med!

Recensioner Clarins Body Age Control & Firming Care