GucciBamboo Presentförpackning I. för Kvinnor

Gucci Bamboo Presentförpackning I. för Kvinnor
Gucci Bamboo Presentförpackning I. för Kvinnor

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: GUC05347

Eau de Parfum 50 ml + parfymerad kroppsmjölk 50 ml

En lyxig doft är aldrig fel om du vill göra någon glad. Parfymsetet för dam Gucci Bamboo i en vacker förpackning kommer säker göra den speciella kvinnan glad. Satsa på detta perfektmatchade set och du kan vara säker på att det kommer att uppskattas.

Egenskaper:

  • passar perfekt som present
  • som alla kvinnor kommer att uppskatta
  • passar bra för daglig användning
  • den parfymerade kroppsvården förlänger doftens hållbarhet

Paketets innehåll:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • parfymerad kroppsmjölk 50 ml

Komposition

Doftkategori
blommig
Typ av set
Presentförpackning

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.