GUERLAIN La Petite Robe NoireEau de Parfum för Kvinnor

GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Parfum för Kvinnor
GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
1 154,00kr

Kod: GUR0282 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2020-11-04
UPS Air Mail
torsdag 2020-10-29

Parfym beskrivning GUERLAIN La Petite Robe Noire
Komposition

Inte ett ögonblick bör du tveka på att du är helt oemotståndlig. Guerlain La Petite Robe Noire är en Eau de Parfum för kvinnor som låter din underbara elegans sticka ut. Unna dig en unik, omisskännlig känsla precis som när du har den ikoniska lilla svarta på dig.

  • en sofistikerad och förtrollande, blommig och fruktig doft
  • doften är tidlös precis som den lilla svarta
  • La Petite Robe Noire är en del av Exclusive-kollektionen

Doftens sammansättning
I doftens inledning kommer du att förtrollas av svart körsbär åtföljd av söt citrusbergamott. Efter ett tag tar berusande svart ros över, åtföljd av en sensuell doft av mandlar. Rökiga noter av te i kombination med en söt, varm doft av tonkabönor, patchouli och lakrits ger en lång efterklang till denna Eau de Parfum.

Doftens historia
Doften Guerlain La Petite Robe Noire är din chans att titta in i Guerlains imaginära garderob, som är fylld med mästerverk, bland annat, såklart, även den lilla svarta. Denna läckra, oemotståndliga doft återspeglar de mest utsökta "svarta" doftande ingredienserna som kan användas i parfymer.

Den ikoniska hjärtformade flakongen har anpassats till dagens form med en modern design. Den kristallklara flaskan övergår från svart i botten till puder-rosa och avslöjar en legendarisk svart klänning i dess bakgrund, som framhäver doftens eleganta karaktär.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mandlar, Svart ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Tonkabönor, Lakrits, Rökt te
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN La Petite Robe Noire