Jimmy ChooMan Blue Presentförpackning II. för män

Jimmy Choo Man Blue Presentförpackning II. för män
Jimmy Choo Man Blue Presentförpackning II. för män

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: JCH02083

Eau de Toilette 100 ml + After shave-balsam 100 ml + Eau de Toilette 7,5 ml

Söker du en perfekt gåva för din partner, bror, eller pappa? Parfymsetet för herr Jimmy Choo Man Blue kommer göra alla män glada.

Egenskaper:

  • innehåller den originella doften och en version i miniatyr
  • setet innehåller dofter och kroppsvårdsprodukter från samma serie
  • passar perfekt som present

Paketets innehåll:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • After shave-balsam 100 ml
  • Eau de Toilette 7,5 ml

Komposition

Doftkategori
aromatisk, träig
Typ av set
Presentförpackning

Alla parfymer från Jimmy Choo är lika vackra och stilfulla som skorna från samma ikoniska märke. Det gör att de kompletterar din look vart du än ska. Din outfit når helt enkelt perfektion tillsammans med en av dessa lyxiga och djärva dofter.

Den världskända designern är känd för sin extravaganta stil som också märks i utformningen av hans unika parfym flaskor som sticker ut i mängden tack vare sin design. Sofistikerad, originell och något excentrisk är ord som även skulle kunna användas för att beskriva doftens komposition.

Damparfymen Jimmy Choo Flash kommer att hänföra dig med sin friska blomsteressens och milda ton. Jimmy Choos Eau de Parfum Blossom är mer temperamentsfull och betonar din naturliga attraktionskraft, och Jimmy Choo Fever kommer att förtrolla dig med sin söta varma doft med en lätt orientalisk touch.

Från kollektionen Jimmy Choo Man är det värt att satsa på Man Blue, en Eau de Toilette som rör sig i takt med dagens dynamiska livsstil. Man Ice å andra sidan är en träaktig aromatisk klassiker med en framträdande ton av citron. Njut av en lyxig och djärv doft från Jimmy Choo.