Akneplåster & pormaskplåster

Akneplåster & pormaskplåster
Filter
Prisintervall

ända tills

Hudfärgstyp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   1

Vill man bli av med pormaskar och akne måste man vara smart! Eliminera alla ofullkomligheter i huden och rengör porerna bekvämt hemma. Rengörande pormaskplåster och regenererande akneplåster är perfekta för alla hudtyper.

Akneplåster

Lider du av stora röda finnar som är svåra att bli av med? Prova akneplåster. De fungerar effektivt som en del i kampen mot problemhy och lindrar omedelbart obehagliga symtom.

Det är bara att sätta på akneplåstret på ren och torr hud direkt på finnen. Plåstret fäster vid huden, minskar rodnader och förhindrar att bakterier sprider sig vidare. Om du vill bli av med akne över natten kan du applicera plåstret innan du går och lägger dig och på morgonen syns en betydlig förbättring.

Pormaskplåster

Tilltäppta porer och överdriven talgproduktion kan plåga både ungdomar och vuxna. Men du behöver inte besöka en skönhetssalong för att få hjälp. Dessa rengörande plåster för tilltäppta porer öppnar genast upp porerna, rengör dem på djupet och tar bort både pormaskar och vita finnar på näsan.

Plåstret är otroligt enkelt att använda. Det är bara att fästa det på näsan och låta det verka enligt tillverkarens rekommendationer innan du avlägsnar både plåstret och alla orenheter från huden.