Eucerin Aquaporin ActiveIntensiv fuktgivare för alla hudtyper SPF 25

Eucerin Aquaporin Active Intensiv fuktgivare för alla hudtyper SPF 25
Eucerin Aquaporin Active Intensiv fuktgivare för alla hudtyper SPF 25
50 ml
249,00kr

Kod: EUC1317 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-09-28
UPS Air Mail
torsdag 2020-09-24

Kosmetika beskrivning Eucerin Aquaporin Active
Egenskaper

Ansikts kräm Eucerin Aquaporin Active ger ditt ansikte varje dag exakt den vård det förtjänar.

Innehåll:

  • parfymfritt

Så här använder du:
Applicera på en ren hud och massera in med cirkulära rörelser. Applicera på ansikte, nacke och dekolletage. Använd regelbundet varje morgon.

Egenskaper

Konsistens
kräm
Hudfärgstyp
alla hudtyper
SPF
medelskydd (SPF 15 - SPF 25)
Effekter
Återfuktning
Solskyddsfaktor
med SPF
When to use
dag
Aktiva ingredienser
vitamin E

Om märket Eucerin

Eucerin är ett av de allra bästa märkena i världen när det gäller hudvårdsprodukter. All deras forskning och produktutveckling baseras på de senaste vetenskapliga rönen och ett nära samarbete med dermatologer. Det gör att Eucerin kan även erbjuda produkter med medicinsk verkan, vilket reflekterar dagens krav, som möter de strängaste dermatologiska standarderna och respekterar olika hudtypers behov.

Eucerin har tillverkat hudvårdsprodukter i över 100 år, vilket har gett dem en grundlig förståelse för hur huden fungerar. Eucerin Aquaphor är en ikonisk regenererande salva som först lanserades 1925 och som växer i popularitet än idag. Salvan innehåller inget vatten och har ett universellt användningsområde. Och det är bara två av dess många fördelar. Kollektionen Eucerin Hyaluron Filler var de första produkterna med hyaluronsyra i världen som bevisades överträffa andra estetiska ingrepp.

Vare sig du väljer en vårdande kräm, solvårdsprodukter eller ett skonsamt schampo från Eucerin så är målet detsamma – att hitta den bästa lösningen för en hälsosam och vacker hy.

Recensioner Eucerin Aquaporin Active