Tillbaka till huvudinnehållet

Halloween Smink

Förvandla dig till en vild lejoninna, zombie eller en söt kanin och bli stjärnan på varje Halloween-party. Oavsett om du letar efter en enkel Halloween-sminkning eller en genomarbetad Halloween-make-up hittar du den bästa sminket hos oss! Glittrande och färgade paletter med ögonskuggor rika på pigmentering, röda läppstift och ljus make-up för en död look.

Låt dig inspireras av tipsen för olika Halloween-looks från dina favoritmärken, eller prova att skapa en Halloween-sminkning efter skräckfigurer du är förtjust i. Halloween ger dig tillfälle att släppa lös din fantasi med stil!

Día de Los Muertos

Fira den mexikanska högtiden Día de Los Muertos och förvandla dig till dödens dam eller La Calavera Catrina. Den här högtiden hyllar döden som en ny början till något annat och inte som slutet. Som symbol för denna högtid används masker prydda med dödskallar. 

Harley Quinn

Harley Quinn, Jokerns (ex)-flamma har en omisskännliga look som du alltid kommer att träffa rätt med. Denna look består av blek hy, rött läppstift och prunkande smink för ögonen. Var inte rädd för att smeta ut din makeup litegrann precis som Harley.