Vad kvinnor vill ha: Vi tipsar om de bästa alla hjärtans dag-presenterna!

27 januari 2021Notino

Nu är den här, se upp alla romantiker! Kärlekens helgdag nalkas och smälter hjärtan även hos de största cyniker. Här har vi valt de bästa presenterna för alla hjärtans dag för henne som kommer att göra din älskling glad. Få inspiration med våra tips samt beröm för att vara den mest uppmärksamma partnern.

Härligt doftande gåvor och och designpresenter för förälskade par

Inspirerat av kärlek är även vårt andra tips på presenter för alla hjärtans dag – en Eau de Toilette för dam Escada Candy Love. Designflakongen i form av ett hjärta gömmer i sig en fruktig doft som pulserar med en saftig cocktail av päron, mandariner, äpplen och hallon med ett avslut av vanilj. Vill du ha en riktig läcker kväll? Då har du hittat den rätta gåvan.

Inte heller med våra härligt doftande tips kommer du att trampa fel. Eau de Toilette Cacharel Amor Amor passar perfekt för unga och passionerade kvinnor som vill njuta av livet. Det är inte för ingenting som doften kallas för kärleksdryck! Du kommer att känna saftiga citrustoner som blandas samman med jasminblommor, liljekonvaljer och liljor kryddade med vanilj och enbär. Doftkompositionen är en hyllning till den varmaste av känslor och drömmen om den perfekta partnern.

Nästa kärleksdoft för alla hjärtans dag gömmer sig i en rosa flakong. Det är en fruktig och blommig Eau de Parfum för dam Armani Emporio In Love With You. Denna beroendeframkallande doftkomposition utgörs av en blandning av svarta körsbär, jasmin och vanilj. Dessa förföriskt kombinerade essenser passar perfekt för alla sensuella och modiga kvinnor. Känner du en sådan? Då är detta ett perfekt val!

Alla hjärtans dag-presenter för praktiska kvinnor

Är din kära snarare en rationell och självmedveten person? Då skulle vi heller föreslå en praktisk men originell alla hjärtans dag-gåva. Vad sägs om ett tonande ansiktsredskap FOREO Bear™ Mini i form av en nallebjörn som hon kommer att älska från första ögonkastet? Det smarta redskapet gör huden fastare och funkar som en riktig workout, minimerar första tecken på åldrande, förbättrar absorption av krämer och hjälper till att tona hyn. Miniversionen passar perfekt för resor.

Om man säger ångplattång så låter det som en helt vanlig alla hjärtans dag-present. Men så är inte fallet med L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD som är den tredje generationen av detta patenterade professionella verktyg, döpt efter en av vår tids mest berömda modedesigner Karl Lagerfeld. Denna härliga designpryl använder kraften och varsamheten hos ångan för att skapa perfekta Hollywood-lockar eller en elegant rak frisyr.

Stora småsaker: perfekta gåvor för förälskade

Varje kvinna kan vittna om att den bästa alla hjärtans dag-presenten inte enbart behöver inte vara en enstaka present :-). Överraska din kära med ett design kosmetikkit. Till exempel med Bobbi Brown Love & Go Set, fullt av härliga make-up grejer, såsom långvariga ögonskuggor på penna, en volymskapande mascara, ett återfuktande läppstift eller en varsam rengörande olja. För denna idé kommer du säkert få beröm!

Ett vackert hår är alla kvinnors dröm. Därför brukar presentkit för hårvård vara mycket uppskattade alla hjärtans dag-presenter. I kittet Redken All Soft hittar din älskade ett schampo, ett balsam samt en inpackning för torrt och skört hår som hon säkert kommer att bli glad över.

Hoppas att du nu har fått lite idéer om vad din älskling kommer att uppskatta. Och var inte orolig, du kommer säkert få någon alla hjärtans dag-gåva själv, det är ett som är säkert!

Läs mer