Söt parfym

Mest sålda
123
123

Omhölj dig i en berusande doft och fängsla din omgivning med en söt, elegant och sensuell parfym. Oavsett om du älskar starka gourmettoner eller delikata fruktackord finner du det du letar efter på notino.se!

Söta parfymer skapades ursprungligen som en underkategori till tyngre orientaliskadofter och bland ingredienserna finner du verkliga delikatesser såsom sockervadd, vanilj, karamell, nougat, hallon eller till och med vispgrädde.

Söta damparfymer och män kan användas under hela året och de passar perfekt för särskilda tillfällen. Välj bara rätt cocktail av ingredienser. För kallt vinterväder kan du till exempel använda en kombination av finsmakartoner med kryddiga eller träiga ackord. Dessa sött doftande parfymer värmer skönt och ger en känsla av välbehag. Till våren och sommaren kan du istället välja en lättare söt doft i kombination med fräsch citrus som direkt får dig att tänka på en exotisk semester fylld av sol.

Upptäck alla söta dofter på notino.se! Hos oss finner du de bästa söta parfymerna för män och unga tjejer tillsammans med söta och aningen kryddiga damparfymer. Välj en parfym som passar dig!